VONDER & BLOOM

 

——————————————————–

De mooie dingen in het leven gebeuren spontaan. Nina Ebbenhout(zang/piano) en Caroline Ouwendijk  (zang /gitaar) zaten in dezelfde Amsterdamse tram op weg naar een talentenjacht waarvoor ze zich allebei hadden ingeschreven. Omdat niet iedereen in de tram een instrument bij zich heeft, spraken ze elkaar aan. Inderdaad, allebei op weg naar. Vonder & Bloom was geboren.

In April 2010 komt hun debuutalbum Simple Peace Of Mind uit. Mooie ingetogen liedjes: romantisch maar met beide benen op de grond, puur maar niet onschuldig. Recht uit het hart en er ook recht weer in. Het nummer ‘Do Much Better’  van dit album wordt vanaf mid 2011 gebruikt voor een nationale tv-commercial campagne van Rivella met in de hoofdrol Chantal Janzen. Mede dankzij een spectaculaire AROUND THE WORLD IN 80 DAYS tour op Schiphol, een beach tour en een Coffee Company tour zijn er van het debuutalbum inmiddels meer dan 11,000 exemplaren verkocht.

Het tweede album van VONDER & BLOOM, getiteld Shouldn’t Say This, is in november 2012 gereleased en kwam binnen in de album top 100 op nummer 20. 4 liedjes van deze plaat zijn gebruikt voor de Nederlandse speelfilm ‘de Marathon’. Ook wordt de muziek van het duo regelmatig gebruikt voor binnenlandse en buitenlandse tv series zoals de populaire Duitse soap ‘Alles was Zählt’. Van 2012 – 2014 speelden VONDER & BLOOM tijdens hun theater tour de ‘Tiny Little Theatre Tour’ in uitverkochte zalen. En in de zomer van 2013 hield VONDER & BLOOM een unieke DAGWACHT tour bij het RijksMuseum.
Het nieuwe album Follow You Back Home is vanaf half november 2014 verkrijgbaar. De hele zomer heeft het duo in New York gezeten om dit album op te nemen. Hier werkte ze samen met Angus & Julia Stone producer Kieran Kelly. Ook een aantal vaste muzikanten van het succesvolle Australische duo Angus & Julia Stone hebben bijgedragen aan Follow You Back Home. De eerste single van het nieuwe album is tevens de openingstrack van de plaat: “The darkest place.”

Momenteel zijn ze aan het schrijven voor een nieuwe plaat!

http://www.vonderandbloom.com

Contact Vonder & Bloom:  info@vonderandbloom.com

Zakelijke boekingen: Blue Luna tel: 0346 25 00 55

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s